Klant...

Oj Oj.. höll på o få sova i trapphuset inatt..
HaHa, precis när jag öppnar ytterdörren därnere (prata i telefonen samtidigt, så ok, jag var lite okoncentrerad..) så lossnar nyckeln från knippan o försvinner spårlöst!!
Är inne i trapphuset, men kommer inte in i lägenheten..
Står som ett fån o letar överallt!! Men.. sen hade jag sån himla tur att min granne var på väg ner i källaren, han sprang in o hämtade ficklampa o till slut hitta han den!!! =)
Får man vara så där klantig??



Igår var det riktigt riktigt skoj! Förfest hos Andreas, o sen vidare till platens, riktigt riktigt skoj! =)

Fick hit Emma!!! Den tjejen kan dansa, så hela kvällen/natten körde vi, o Andreas & Andreas hängde på som bara den.. Tätt följda av Lottis, Alec, Lisa o Lena!

image576



      

image582

Femton kronor...

Jag skulle gärna lägga till de femton kronorna som fattas upp till hundra för att filmstaden skulle sätta på värmen i salongen.. Är det meningen att man ska sitta med jacka på sig, o dessurom låna en jacka till och lägga över benen.. för att man fryser..?
Bra film iaf.. 'För det är väl anthony vi pratar om??' =)

Kunna sova nu???

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!


Finn ett enda fel???

Satt o kolla igenom lite kort.. Hittade ett som rörde upp lite känslor..

image575


Den här noggrant inslagna kartonglådan snickrade jag ihop när jag o Alec skulle på fest i somras..
Finn ett enda fel??? Jag kan då inte se nåt..

HaHa, var bara ett problem: Pelle som hade festen var inte speciellt förtjust i öl.. eller.. starka nötter.. eller ölkorvar med god smak..
HaHaHa??!!

Det var nog bara chokladen som blev riktigt godkänd, resten fick vi gå in på redan samma kväll =)



Igår kväll var det myskväll med Fikarna hemma hos Maddis, jättekul! Vi fick fram våra almanackor.. bara att erkänna att våra fyra liv tillsammans inte fungerar spontant.. =) ..o helt otroligt så fick vi ihop en hel del träffar i höst, ser fram emot varenda en!



¤ Hej Carro förresten, hoppas du får en bra dag på jobbet =)
Jag vill komma till Brokind snart!!
Hoppas ni hade kul ute igår!!

En oskriven regel...

Jag började praktiken förra veckan, i Motala.. Betyder bussresa varje dag.. jobbigt, men det gör inget, har kul på lasarettet så det väger upp..
Iaf så är det många andra på avdelningarna som pendlar från Linköping till Motala, o första dagen, i måndags när jag skulle åka fyra- bussen hem stod vi där.. väntandes.. Jag prata med ett par stycken.. o så kommer bussen..
Ni vet den där känslan som kan komma.. man ska passa in.. haha.. vem ska jag sitta breve måntro..??!! Hmm.. jag gick på bussen nånstans i mitten av lasarettsfolket, O TUR VAR VÄL DET!!
HaHa.. varenda kotte framför mig tar ett eget säte!! Pratandet liksom bara dog ut.. Direkt.. det man ville ha sagt till nån fick man minsann se till att ha klart innan bussen kom..

Jag gillar den här regeln.. verkligen.. !!
Man tar sitt eget säte, håller käften, o sover.. HaHa!
O det bästa av allt: Regeln gäller även på morgonen!! =)

Var ute igår kväll, med Mandis - kussen, hade jättekul på platå!
Vi dansade som ena galningar, trångt.. men med utgångspunkt 'hörnet' så höll vi ställningarna! Ölen gick däremot sakta igår.. Beror ju iofs på vad/vem man har att jämföra med.. :P
Såg inte så mycket folk jag känner, det var Mandis som stod för den delen =)

Gick ner en sväng till Platens också, en viss hemlig grupp som hade jubileum därnere.. HaHa!

image569
Kebab innan vi gick hem, gött!



Ikväll är det mys hos Hanna i Norrköping, o det bästa av allt vad gäller det här:
Både Tinis o Maria kommer!! Ska packa ner mina mysbrallor, skönt!
Så fort jag o Anna är klara med möte på folkuniversitetet så tar jag ett tåg, längtar efter tjejerna!

                             



Sticka ut..

Mucke bra musik på L'Orient i lördags =)

image561
image562
image563

Säg såhär.. jag stack ut lite i mängden..




Hade riktigt skoj, spontankväll!!
Lisa är rolig tjej, grym =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image567

Det var dop i helgen, kul att åka bil med Diggen o Andy som vanligt.. haha!
O ja, Diggen är höggravid, HaHaHaHa!
Var med om skräckexemplet nummer ett vad gäller kantor.. inga kommentarer.. så kan de gå..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Majonnäsburken och två koppar kaffe...

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full.
Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full.
De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full.
Studenterna svarade med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen.
Studenterna skrattade.

"Nu", sa professorn medan skratten klingade ut, "vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerarde viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.
"Om ni lägger sanden i burken först", fortsatte professorn, "går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så.. var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först -sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast iditt liv. Resten är bara sand."

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log. "Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän."

Dagens avslöjande...

Lång dag igår.. Invigning i Nkpg för AT-utbildningen, jag o Hanna blev mer aktiva än vi hade tänkt.. Det kom så mycket folk så vi var tvungna att presentera föreläsarna i olika salar.. o så sjunga på det.. Trist när man känner att man kan bättre..
Men.. en kul dag iaf, åkte bussen hem med Maria, pratade om hur svårt det är med relationer..
Maria - bäst i att diskutera.. =)
Har sovit alldeles för lite i helgen, ligger efter.. O imorrn är det Kalas-mottagning så får se hur pass pigg jag är.. The Sounds ska spela på kvällen, o innan det har vi PR-bord.. hoppas det finns tjejer som vill börja i kören.. Jag ska sitta med under provsjungningarna en av torsdagarna, skoj!
Angelica - hård men rättvis.. =)
Snart blir det taco hos Andreas, ska följa med o handla, allt för o se till att de inte glömmer rödlöken o guacemolen! Mandis kommer också, med Daisy! O så Lisa! O så Lotta! O så Alec!

Dagens avslöjande:                                Angelica har en blogg ;-)
Dagens undran:                                     Är torsdagar bra kvällar? ;-)
Dagens telefonsamtal:                          Målarn, som kommer på torsdag, äntligen!!


Ett leende...

Jag är bara glad =)

Iallefall.. Igår var jag ute med Caroline & Hanna! Såå skoj, dansa som tokiga! Laga god mat här innan, o ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är det rätt i tiden för ljus inne, massa ljus!

image550
image551

Skulle fixa drink till mig o Caroline..
blev inte så mycke..
men himla bra blandad.. haha!


Lisa.. det är du o jag som har nåt att göra med att de blev så små.. Hmm..
Sätter dig som ytterst ansvarig.. =)

Ute träffade vi Lizan & Amanda, den ena vildare än den andra =)
O sen kom Marie o lite kompisar till henne, o alla var på samma danshumör, Gött! De spela himla bra musik! Tog väldans lång tid att få ut jackorna.. alla skulle hem samtidigt som jag o Caroline ville hem o sova.. MEN, det är ju bara att acceptera läget o ställa sig o trängas lite.. Blev riktigt arg på vissa människor som trodde att de kunde säga precis vad som helst till de två tjejerna som stod i garderoben.. Synd att jag inte är lite längre o kunde puckla på dom.. hmm..
Riktigt skoj kväll, kul när så många är ute samtidigt, finfint!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lite mindre bra musik var det i fredags när jag var med Lisa & Lotta & Liv & Eva till Platens.. De tjatar alltid om hur bra musik det är på det där stället, men mjae.. inte i fredags, men som tur är hade jag så kul sällskap o de kunde dansa också =)
Vi försökte oss på en fuling när vi reste oss från bordet o skulle dansa: Lotta skrev en lapp (med blyerts.. haha) med stora bokstäver, RESERVERAT.. HaHa.. va? Ingen annan som provat det? :P
Ok.. resultatet.. det tog en sådär halv sekund tills folk kom o snodde platserna, men det kunde man ju ha gissat.. Kul idé iaf =)

image552
God drink där Lisa =)



Riktigt kul kväll!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avslutar med kort på Daisy, sötaste vovven, näst efter Wilson! :P
Mandis, kusin, ringde o undra om jag kunde vakta henne lite.. Visst! Så tomt här hemma utan Wilson, så perfekt! Himla mysig vovve, när hon väl kom på att hon överlever utan matte en dag sådär.. HaHa!
Jag vakna mitt i natten av att lillvovven kryper in under täcket, ålar sig nerför mot mina fötter, kurar ihop sig o sen drar en djup suck o somnar.. Måste vara jättevarmt att ligga hela hon under täcket.. men njae.. hon verka rätt nöjd.. =)
Är gärna hundvakt igen, när som!! O så ska Mandis o jag ta tag i kusinträff också.. KUL!

image557

RSS 2.0