NEJ, den funkar inte!!! =)

Killen har ny telefon på sitt jobb, och har använt mig som försöksperson för att testa om den fungerar. Utan problem kunde jag ställa en diagnos: NEJ, DEN FUNKAR INTE! Vet inte hur många samtal det blev sammanlagt, men till slut kunde jag höra ett skratt på andra sidan =)
NU funkar den kan jag intyga, eller var det nån annans telefon han hade lånat.. hmm.. ja, nu är det iaf tyst igen!

Tog med mig Wilson hem till Hanna i morse, dags att prata ihop sig lite inför morgondagens tenta. Jag känner mig lite vilsen vad gäller att sätta ihop all teori från böckerna till praktiken, men nu efter att ha diskuterat, vänt och vridit på allt ihop med de andra känns det mycket bättre! Skönt, nu kommer jag kunna sova inatt =)

Igår kväll var jag hundvakt åt Nikki och Laphroaig. Wilson var nöjd kan jag lova! Bara massa bus! Det är kul att se hur bra han kommer överens med Froj, de kan stå med samma ben i munnen jättelänge, samtidigt som de viftar glatt på svansarna =)   Bästisar, även om det inte ser så ut ibland..!



Jag och Nikki tog det lite lugnare =)  O killen kom hit med leverpastej o saltgurka till mig, han blev helt klart godkänd =)


Nehej, dags för att ta tag i Piaget och grabbarna, så jag kan njuta riktigt ordentligt av att se alla andra springa på fotbollen ikväll. Pappa skjutsar mig och Wilson dit, så antar att jag måste kompensera med en springtur  senare.. hmm..

OjOjOj, helt otroligt...

Jag försöker omvända mitt dåliga humör över mina nya grannar till nåt positivt.. Tack Andreas, för att du hjälpte till på traven lite..

Jag har vart ute o sprungit förstår ni!! Jo, jag lovar!! Nu finns det till och med ett vittne (se ovan) som kan intyga att jag sprang ca 28 min =)

Det roliga är att det var riktigt kul, jovisst jobbigt, men mest kul =)
O nästan en halvtimme är rekord på väääldigt länge, kanske sen man var aktiv i fotbollen.. HaHa, pinsamt! Men nu är jag på G minsann! O så länge man kan prata under tiden, samtidigt som man springer, så är det godkänt har jag hört, HaHa!

Lova att fortsätta fråga om det blir springning, tjata på mig om det är så!! Alla är välkomna! =)


Bröder...

image185


Ja gillar mina bröder =)
Ibland undrar jag om vi är släkt, men ändå, haha!
Alltid världens snällaste, ställer alltid upp på lill-tjejen, hur knasigt det än är =)


Hur löser man det problemet?

Två tentor nu i slutet av terminen.. Hur löser man problemet med att hålla ett gott humör uppe då?



image182



Önska mig lycka till på tentorna =)

Taco, kladdkaka och nån som snarkar...

Igår kväll var det en massa kul folk hemma hos mig på åker =)
Vi åt taco och sen blev det kladdkaka med jordgubbar och glass till efterrätt! Det var lugnt i lägenheten över, var lite nervös innan för att de skulle spela hög musik och få mina gäster att vilja gå hem, haha, men det var lugnt! Gick hur bra som helst att ha främmande fast lägenheten i vissa vrår ser ut som "Hej Kom o Hjälp mig!!" (Nästa vecka får de bli rensning och upplockning ur banankartonger..  mitt i en massa tentapluggande..)





Maria och Tina, Empa och jag, lillasyster Marie, Rebecka, storasyster Hanna, Lizan och så Emma!

Vi tog cyklarna ut till platå, jag skjutsade Empa, med varierad framgång =)
Dansa lite, bra musik i början, dock ingen luftgitarrsatsning denna kväll.. haha! Tina och jag cykla hem till mig, bädda i ordning madrass, och efter lite nattprat så somna jag som en stock (hörde ett rykte om att någon snarkade också, men det stördes inte jag så mycke av.. mohaha!)

Fint väder idag! (Tills nu..det mörknar på, men det gör inget, ska sitta i sporthallen sen ändå..)
Jag fick med mig killarna ner till ån, med lite lockbete i form av kladdkaka var det inga problem =)
Nu har vi ätit fruktsallad till lunch, och jag ska ge mig hemåt, skönt att man bor så nära numera!



Mys på Storan!!

image157
image158

Vad skoj det är när man får till en alldeles spontan träff med kompisar!!
Lizan fråga om jag ville med henne o några kompisar o ta en öl, så jag drog med kompisar, o så blev det jätte trevligt! Synd att Tina inte följde med =(

Empas kompis Rebecka är för kul alltså, gillar henne massa, haha!
O Lizan har roliga kompisar, ikväll var Astrid, Ullis o Amanda med, kuliga tjejer! =)
O så kom Nima, precis innan jag o Empa gav oss neråt McDonalds.. INTE ÖPPET!!




Sånt här borde man göra oftare =)

Grillning i regnet...

Igår kväll hade vi avslutning med styrelsen för LiHtösen. Åkte med Karin ut till Ljungsbro, May bodde jättefint! Synd att det inte var finare väder, men grillen stod under tak, så det löste sig. Jag o Jossan valde att grilla våra karrér lite för länge, eller så prata vi för mycket o glömde bort dem.. =)   Knaprigt, o hmm.. gott.

Hade sista mötet, prata om sura tanter o drack lite vin, mysig kväll!
På vägen hem latcha jag till det lite med roliga historier.. till nästa gång ska jag öva lite innan, kände att jag förstörde poängen ibland, haha!




Inbjudna till 100års fest!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag till stan o luncha med Empa! O så blir det shopping efter det, svårt att hålla i pengarna..


Picknick...

image145

Dagen i korthet:

¤ Vaknade av Wilsons flås ca halv fem.. somnade om.. jag o Lisan gick sen upp strax efter nio..
¤ Pluggade till tolv.. ganska hyfsat ok ändå..
¤ Alec kom förbi.. promenad till ica.. köpte sallad.. hungrig..
¤ Gick till trädgårdsföreningen.. picknick med Tina, Lasse och Maria.. mysigt.. mycke studenter..
¤ Plugga mera.. mindre ok nu..
¤ Mötte Lisan på Åker..
¤ Hem till Alec på köttbullar o pressad potatis.. GOTT!
¤ Hem igen..
¤ Fixat med skolgrejer..



Imorrn är det skola igen, skönt faktiskt! Blir så himla bra att träffa tjejerna om dagarna igen, blir ju alldeles tokig här hemma! =)
O så imorrn är det avslutning med styrelsen, grilla, gott!

Blöta hundar, vin och utmaning...

Ligger en trött hund i hallen, skönt när han är nöjd! Wilson var busig i skogen, mattes fel.. Han hade skoj ihop med Froj, som vanligt, o Nikki fanns i närheten av godiset, som vanligt, haha! Vovvarna hade inge problem att hitta samma vattenpöl som jag hört det ryktas om att de blötte ner sig i häromveckan.. Tur att Hasse följde med, lite lättare med tre hundar då! Han hade bra idé om vilken dator som kan passa mig också, perfekt!



Var är korvbitarna?

Prata med Lisan precis, ikväll ska vi dränka våra sorger, tar hjälp av lite vin =)
Ska köra över madrassen till andra sidan ån, så kan hon låna den, o ingen behöver fundera på hur man ska ta sig hem efter fyra flaskor vitt, haha!
Blir alltså min första natt på Åker, spännande! Blir intressant att se hur lyhört det faktiskt är, en lördagkväll borde det vara lite liv iaf..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
En liten utmaning: Vilken av följande punkter om mig är falsk?

1. Det högsta jag vunnit på en trisslott är 75 kronor
2. Jag har aldrig haft en fästing
3. Jag tog mitt körkort genom att klara första teoriprovet och första uppkörningen
4.
När jag var liten var jag livrädd för hundar
5.
Jag har sjungit tillsammans med Magnus Bäcklund
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

the Kreppers...

Vilken härlig eftermiddag/kväll jag o Wilson haft! Elins mamma hämtade oss halv fyra, köpte jordgubbar i tannefors, vidare hem till Elin, en promenad med Albin i täten, Elins pappa fixar grillad kyckling o Elins mamma fixar färsk potatis o god sallad, massa kul prat, o så bröllopssång vid pianot, o så efterrätt på det!
O Elin som skjutsar oss tillbaka när vi var nöjda, kan de bli bättre?! Vilken familj!  =)


image132

Det gick jättebra med Wilson o Albin ihop, nästintill kompisar, ibland =)
Fast på korten nedan kan man se hur Albin intagit "rör-inte-min-boll"- position, haha!

Snacka om att ha total kontroll på läget!!

Ibland önskar jag att Wilson var lite mindre så jag kunde ha honom i knät.. men då vore det ju inte Wilson längre.. liksom..
Var jätteskoj att sjunga med Elin igen, sommaren kommer bli megabra på den fronten!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Glömde meddela diverse viktig info tidigare idag, mycket viktig!
1. Har fått klartecken om nytapetsering i lägenheten!!
2. Tjejen som ska in i denna lägenhet har ändrat sig, vill inte ha den förrens nästa helg..

Reaktion på diverse viktig info:
1. YES!! Tur!! Vad ska jag välja för färger nu då, måntro..
2. Ok..hmm.. Va tusan? Hmm.. men ok.. jag överlever väl.. men.. synd på pengarna.. men nu kan hon ju räkna med att hyran hon får betala blir exakt så mycke som det kostar.. No mercy!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kul att titta på folk...

Åsa ringde imorse, skulle till stan en sväng, så wilson o jag hänka på. När Åsa sprang in på H&M satt vi kvar på en bänk på Lilla torget, jag skrapa två trisslotter, men blev inget på dom, såklart.. Mycket folk som sprang på stan, himla kul att bara titta på alla sorter som finns!
En kille stod utanför systemet och spela dragspel, han var duktig, mycket bättre än många andra som bara står o plinkar lite toner på måfå.. Så kom det en gammal tant, med rollator och gick fram till honom.. Hon log och såg jätteglad ut. Precis när jag tänkte titta bort börja tanten dansa! Jo, jag lovar! Hon studsa lite upp och ner och fram och tillbaka, skrattandes! Sån tant vill jag bli, haha! Hon höll inte på så länge,  men det räckte för att jag skulle må ganska bra =)

Gårdagskvällen var skoj, gott med taco! O efterrätt också, lite Ben&Jerrys- glass, gott! Det  tyckte wilson också, bra idé att fastna med nosen nere i den lilla burken, så att man når ordentligt med tungan.. och matte är såklart jättesnäll o hjälper till att ta bort den, EFTER att hon förevigat det såklart.. =)
Innan vi gick hem följde vi med spänning en lista över "50 gone but not forgotten". Till slut stod Elvis som segrare, ok. Bra musik, kul att se massa gamla videor, det var bättre förr, haha!




Nu ska jag alldeles snart åka till Elin!! Tar med mig busfröet Wilson, o hoppas att inte han o Albin muckar för mycket, haha! O prata med Jonas: Wilson stannar hela helgen! YES!


Dagens grattis: Andreas 25        

Vill se den live först..

Igårkväll gick jag o la mig strax efter tio, somna som en stock, men så ringde telefonen.. hmm.. ELIN!! Hon har kommit tillbaka till Sverige, äntligen, tre månader kan gå långsamt ibland..
Hon fick all information kring mina bokningar av henne vad gäller sång i sommar, haha, hon hade inte mycket att invända, gäller att vi slår på stort såhär sommaren innan hon sticker iväg för utlandsstudier.. Kände när vi prata att jag saknat henne MASSA!

Tråkigt väder.. men det finns inget som stoppar en när man ska ut med hunden! En promenad imorse, i råberga, skönt att det inte regna =)
O sen promenad från berga o hit, efter att vi lämnat bilen till mamma. Skönt, det behövde jag!



Fick aldrig med mig någon dator hem från tornby.. Jag blir osäker på varenda en.. HItta en fin på expert, men s
en tyckte jag att den såg klumpig ut.. O så fanns det en på PC City, men killen som fråga om vi ville ha hjälp kunde inte svara på de frågor vi ställde o det kändes mest flumt.. Andreas tyckte att jag skulle avvakta över helgen, har ju inte direkt tid att sitta o leka med den nu.. Ska kika lite mera på nätet, men problemet är att jag vill se datorn på riktigt innan jag kan köpa den.. Tror jag får ringa Marias Hasse kanske, han ska ha koll på allt sånt där.. Jag vill ha en skräddarsydd bara till mig =)

Hanna ringde när vi sprang på ikea, de var på väg till flygplatsen för att flyga till kreta!! Hade god lust att be dom vända om o hämta mig också, skulle vara fint o komma iväg lite, från flytt o allt..
Börjar bli hungrig, ska hem till killen o äta taco om ett tag, o Lotta ska med också! Det var skoj, gjorde en chansning o fråga henne, kul!

Konstig promenad och en närgången pippi..

Äntligen kom Wilson hit! Hann gå ca tre minuter så hitta jag en liten fästing på halsen, ca tre cm från färstinghalsbandet.. bra.. hmm..
Åt lunch med Jonas, satt i mitt fina vardagsrum, fick använda två banankartonger som bord, jag satt på golvet, sen åkte vi ut till övningsområdet, gick på promenad, kul, konstigt, fint väder =)


image112



Åkte en sväng för att visa nya lägenheten, hade fått min första post, flyttkorten, sen gick jag och Wilson till stor-killen, promenaddags, igen.
När vi var på väg hem till mig så ringde vi pappa för o kolla om vi kanske fick låna bilen imorrn, för o handla o köpa dator till mig (!!) o då var han på väg till tannefors slussar för o köpa glass medan han vänta på att mamma skulle sluta jobba. Vi vände såklart, vissa svårigheter att få wilson att samarbeta med killen, haha:



När vi väl kom fram så gick jag in o köpte glass, dajmstrut idag, usch, va go =)
Vi hade besök av en väldigt närgången liten pippi, Wilson var jätteduktig och bara stod o titta på den när han hoppa precis framför nosen på honom, kul att se! Jag gillar inte när fåglar är sådär närgångna, men fick erkänna att det var mitt eget fel eftersom jag la lite glass på bordet till han =) Såg ju så gulligt ut när han åt =)



Andreas följde med hit, tog med sin stol som stått här sen 3 feb.. Jag satte mig på cykeln, cykla i illfart till brevlådan vid nygatan, hoppas kortet hann med postbilen..
Vi får låna mammas bil imorrn, så då blir det en tur till maxi, o så får vi se var datorn blir inhandlad.. Måste skriva ner vad jag vill ha den till på en lapp..

Är ledig tors-sön... förstår ingenting.. ska flyttstäda, så det finns att göra, o för att inte prata om allt plock i nya lägenheten, men ändå.. Hoppas jag kan få med nån på minigolf =)

Funderar...

Har lagt om planerna att börja anteckna vad jag äter, för idag blev inte som jag hade tänkt mig imorse.. Har nästan inget att äta kvar här, så två tekakor med smör på, och ett glas mjölk var vad som fick hålla mig vid liv första timmarna. Och fint väder gjorde att vår "kommunikations-aktivitet" ändrades till "äta-glass-aktivitet" istället, jag försökte hålla mig, men det var svårt.. Åt en 88:an, var jättelänge sen sist, var god..

Cykla bort till nya lägenheten förut, plocka lite med alla grejer, det är en del som ska upp ur kartongerna.. Jag är jätteglad för lägenheten, verkligen, men det känns ändå lite knas.. Det är första lägenheten där jag verkligen bor helt själv, ska bli skönt, men ändå inte.. Funderar lite till och återkommer..
O medans man funderar finns saker att underhålla sig själv med..



Ser ut som om jag håller på att deppa ihop totalt på de här korten, men som ni kan se på det sista, så kan man ana en liten dragning uppåt i ena mungipan, det tar sig =)


Dagens "dags-att-acceptera":          Livet är inte rättvist alla gånger
Morgondagens återkomling:            Elin!!!!!

Äter jag för lite?

Kom hem från Korpvallen precis.. Inte lika kul match ikväll som det var förra veckan..



Det var inte så muntert efteråt..

Det var nån som höll ett löfte iaf..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NU är det bestämt att jag flyttar till nya lägenheten i helgen, äntligen! Trött på madrassen, trött på att inte ha de skorna jag vill ha på rätt ställe, trött på att det ekar när jag pratar, trött på mig själv för att jag inte tar tag i saker.. men nu så..

En tjej på praktiken pratade idag om att hon börjat skriva upp allt hon äter varje dag, hon hade fått sig en funderare på hur hennes vanor ser ut.. Jag tror att det där skulle vara en bra grej för mig! Vet med mig att jag lätt tar till en macka här och en macka där när jag är hungrig, inget vidare. Äter nog egentligen för lite.. Och så är inte min praktikplats det ultimata stället att försöka vara nyttig på, mycket fikande och små-kaffe-drickande..
Får börja med det där imorrn.. kanske..

Känns konstigt nu när allt stannar upp i LiHtösen efter konserten.. Luften har gått ur mig, men har iaf mailat ansvarige om båtsjungningen nästa torsdag, hoppas vi får till folk som kan motivera sig till att sjunga! Om inte annat är det ju så bra att Elin är tillbaka på onsdag (YES!!) så jag kan säkert värva henne, haha, skoja, hon kan få vila fram till början av juni, sen ska hon få arbeta!! =)
O så är LiHtösen anmälda till KALASmottagningen i höst också, det gäller att vara ute i tid =)

Suddiga kort...

Nu så var det över, LiHtösen har haft sin konsert, ja är nöjd! Många kompisar som kom o titta också, då är det roligare! En eloge till Lisan som tog sig dit, haha, det var på tiden!! 
Jag och Jossan hade en kul dag, i våra klänningar.. Himla rolig tjej det där =)


Under dagen intog jag min roll som papparazzi igen såklart, kameran fick jobba hårt precis som i Tyskland.. Dock är jag lite besviken på mig själv, det är en hel del som är suddiga, kan detta ha berott på min nervositet månne?

Jag hade övat för dåligt på mina årtiondepresentationer kände jag, blev mycket läsning.. synd.. dumt.. klantigt.. Fick iaf publiken att skratta några gånger, bra skrivet av alla stämmor!

image93




Snygga tjejer va? =)

Det var väldigt roliga låtar på denna konsert, vi hade skoj på scenen! Kul att se publikens glada miner när de kände igen låtarna, tack som sjutton för att vi slapp alla tråkiga vårsånger denna termin! (Det finns bra vårsånger också, men det går liksom inte att jämföra..)

Nu är jag helt alldeles slut, har sagt hela veckan att jag skulle slänga mig i sängen/på madrassen direkt efter konserten var slut, men så precis när de var slut och jag bytt om så ringde Caroline, vi har inte setts på massa månader, o visst tänkte jag, kanske inte lever imorrn, så de är bäst att jag tar mig till stan och fikar lite med henne =)
Det var skoj att uppdatera läget lite, eller mycket var det som gällde förresten.. Drack en cafe latte på Steves, lugnt, lite folk..

Imorrn är det praktikdags igen, sista veckan.. O så blir det korpfotboll, har fått ett nytt löfte denna vecka.. vet hur mycket man kan ge för dom.. =)


Dagens bästa:               Jossans smeknamn för oss och våra klänningar
Dagens snabbaste:       Vår springtur i ösregnet till McDonalds
Dagens saknad:            Elin =(

Nästa gång...

...spelar jag bättre på boule och kubb.. =)
Vet inte med mig att det gått så dåligt nånsin förut.. tro det eller ej  =)

Grillfesten var skoj, Alec och jag grilla jättegott kött, och så hade han fixat sallad, mums! Presenten hade jag satt ihop efter vad jag gillar, ÄLSKAR hela innehållet i lådan.. ska tänka på att fundera på vad den som ska få lådan vill ha nästa gång.. HAHA!!

Andreas hade rätt hela tiden, om vem som skulle vinna bland alla hitsen (?!) på schlagerfestivalen ikväll.. Jag kan hålla med lite, men bara om jag blundar och enbart lyssnar..

Pratade med Lisan på vägen hem med cykeln.. Så skojig tjej, o så var det nån som sjöng där innan det bröts, fint!! Ska försöka bjuda på lika fin sång imorrn.. Höll på o garva ihjäl mig när jag fick Jossans mess ikväll.. Om vad hon tyckte om klänningen som vi ska ha imorgon.. haha! Så rolig tjej!


image86



Sovdags nu, som bara den... =)

"Ge mig fan"

Det höll på att gå åt fanders igår morse.. Jag hade somnat ganska sent på min mycket sköna madrass kvällen innan, somnat ifrån mitt obligatoriska moment: lägga bort mobilen på gångavstånd från mig, för att jag annars stänger av alarmet och somnar om igen (vet.. det är knas, men jag kan inte rå för det, mina tankar behöver tid på sig på morgonen) Jag hade med andra ord stängt av mitt alarm klockan fem igår morse, sen somnat om.. Jag skulle hämta folk med minibussen vid missionskyrkan halv sju.. väcktes av ett mess som pep till vid fem i sex.. OK, det låter kanske inte som nån konst att hinna, men jag hade stora planer på att tvätta håret och sen torka det och sen platta det =)  Jag hann! Frukosten fick stå åt sidan, men håret minsann, det hann jag med!
Vem som skickade messet? Jo, det var en av tjejerna som ville kolla om jag kunde ta med flera ljusa tröjor utifall hon inte  blev nöjd med det hon hade.. Hon fick en massa TACK sen kan jag lova!

Vi kom fram till TV4öst, prata lite med Lasse, kul att se hur studion såg ut, den är ganska liten, och vi fick se häftiga grejer som nyhetsuppläsarna använder sig av vid direktsändning. sen blev det "klockning" av våra låtar, fick reda på att två av dem var för korta, så.. vi gjorde om lite, la in fler refränger o så.. Ordna sig smidigt!

Vi fick reda på att det räckte med en person till intervju, o det fick bli.. jag.. Kände mig lugn till precis innan det börja.. ungefär som när jag sjunger.. kommer en attack precis innan, haha.. Fick lite puder på pannan, påminde mig själv om att hålla min skakiga händer i knät, inte vifta med dom.. haha.. men iaf, intervjun gick bra, det var till och med skoj när jag tänker efter =)   Kom inte ihåg hur man sa ordet "uppslutning" men det gick bra ändå.. haha, o tror att jag hitta på det där om att det är en del från Norrköping som sjunger med oss, de andra skratta åt mig i bilen hem.. Ingen av oss vet vem jag syftade på.. =)

Sångerna gick också bra, är imponerad att vi nio klarade av det så bra, trots väldig obalans i stämmorna och lite nervositet.. Stolt över dom!
Om nån vill titta:     http://www.tv4.se/ost
Klicka på: Se våra sändningar, klicka på · Nyhetsmorgon Mälardalen Öst del1 (2007-05-11) sen får du kika på lite mode, sen kommer intervjun, o sen sjunger LiHtösen två sånger, o i den andra delen är det först nagelgrejs o sen sjunger LiHtösen en sång till..

Imorrn är det konsert!! Missionskyrkan kl 18!! Alla borde överväga att komma dit, kommer bli super! Klänningarna som jag och Josefin ska ha är häftiga! Ska upp tidigt och öva på allt vi ska säga också.. Kul!
Kommer sova konstant minst en vecka när den är över.. utmattad! O efter nästa vecka är praktiken slut också, det har gått snabbt, varit skoj, men nu saknar jag tjejerna från skolan så mycke så det blir skönt att komma tillbaka!


Nu måste jag fixa lite hära, ska på grillfest, kul att Alec följer med!
Håller tummarna för Andreas också, han är bestman på Marcus bröllop idag! Alec kunde meddela att ingen snubblat i kyrkan iaf, så hoppas det fortsätter så på festen =)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Läste nånstans om en kille som lever efter ett motto:
"Ge mig fan"
Först förstod jag ingenting, visst, ger man sig fan på nånting så går det.. eller vad då?
Förklaringen: Tillämpar man "Ge mig fan" har man alltid ryggen fri, slipper få saker tillbaka och råka ut för obehagliga överraskningar.
Ex: "Jag lägger undan en liten pott varje månad för oförutsedda räkningar. Gör jag det inte kan jag ge mig fan på att det kommer en..."

Tycker nog att den är ganska bra =)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag kan cykla fort...

...när det drar ihop sig till regn! Cykelturen hem från praktiken gick jisses så snabbt.. o så hann jag precis innanför dörren innan regnet börja ösa ner.. O nu skiner solen igen, knasigt..

Var med i en musikgrupp på förmiddagen idag, roligt, men hängde inte med i texterna på de låtar som arbetstagarna valde.. Jag fick lala lala lite, skönt att allt inte behöver vara perfekt jämt =)

För en timme sen kom Wilson hit! Äntligen! Världens gosigaste hund, tror minsann att han saknat sin matte lite granna iaf =)   Jonas hade varit duktig husse och fixat fästinghalsband, hoppas det hjälper bättre än förra året, tror jag plocka en sju-åtta stycken..


Snart dags att fixa killens födelsedagspresent, bättre sent än aldrig, tror han kommer bli gla! Måste ringa lill-killen och se om han vill följa med mig och wilson när vi fixar det..

Jag hör igen =)

Propparna är äntligen borta, fem minuter på vårdcentralen så löste sig allt.. Hoppas nu att jag kan ta i lite mera på kören på onsdag, har vart dålig på det, har inte hört mig själv och då varit livrädd för att jag sjunger falskt.. Jodå, jag kan sjunga falskt, fråga dom som har sett/hört på videon från pappas 50års fest.. jisses!!
På kören har jag t o m frågat de som står bredvid hur det låter, haha! Bra laddning inför konserten: "Kan någon be angelica att bara mima så att inte hela konserten förstörs?"

Brorsornas korplag, MÅS, vann premiärmatchen ikväll! 2-1, kul match, men de såg lite trötta ut =)
Spännande med korp tycker jag, många kör på som om det gällde livet, fick se både kapande, spottande och knuffande.. Spännande! O det är kul att se domarna också, gamla hmm.. äldre män, som inte ser hälften av vad som händer i matchen.. MÅS var duktiga iaf, ska bli skoj att följa säsongen!
Bara en liten miss, det var någon som hade lovat ett mål..??!! 
Hmm =)

Tror att det är en MÅS- hemsida av nåt slag på g, bra, så killen kan redovisa lite statistik.. HaHa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är bestämt att LiHtösen ska sjunga i tv på fredag nu också! Spännande, hoppas att många är intresserade så att vi får ihop ett bra gäng!

Är väldigt trött nu, förstår att många är avundssjuka på min tillfälliga säng:

Imorrn kommer Wilson!! O så fyller storebror år, tårta!!


Ledsen...

Ok, en väldans frustration!! Wilson skulle ha kommit hit ikväll, men pga av ett missförstånd (inte mitt!!) så kommer han inte.. Blir så ledsen, han har inte vart här ordentligt på två veckor.. Vill nästintill gråta =(  Men ska se till att han minsann kommer hit på tisdag kväll, o sover över, för sen ska Empa troligtvis ha honom på onsdag!

Sådär, nu har jag fått ur mig lite aggression, återgå till ordningen..
Började dagen med att ha ont i magen (utvecklar inte mera) så det blev inget ica för mig.. Lagom populärt att ringa fyrtio minuter innan man börjar, men så kan det ju va.. Skönt att känna stöd därifrån =P
Man börjar vänja sig..


Sen kom hela familjen andersson, laddade för att hjälpa mig att flytta! Tack Lotta för hjälpen igår, tur att du satte fart på mig.. spännande resa vi hade till åkersbergsgatan, haha, bara att hoppas att ingen såg oss.. Flytten gick bra, jag fick mest peka och säga åt killarna vad de skulle göra, funkar för mig! Sen åt vi på Alanya, gott, men fick ta det lugnt med lilla magen..

Nu sitter jag i en lägenhet som ekar vid minsta ljud, har bäddat min madrass, ser riktigt skönt ut! (Fattas bara en hund också.. hmm)  Pratat med Empa lite, SÅ himla rolig!! Ta bara detta som exempel, hon fixar nytt skrivbordsunderlägg till pojkvännen:

 
Livar upp mitt humör när både det ena och det andra inte blir som jag trott..  Du är bäst vännen!

Så kan det gå...

image68

Man kan se det på två olika sätt:
¤ Molnen drar in och det blir mörkare, man mår inte så bra..
¤ Molnen drar bort och det blir ljusare, man kommer må bättre..

"Angelica-100 saker att göra-Andersson"

När man får ett sånt smeknamn så är det kanske dags att fundera lite kring vad man håller på med.. Jag gör det, funderar kring det, men jag lär mig liksom inte ändå..
Jag tror att jag vill ha mycket att göra hela tiden, intalar mig det..

Hände en lite pinsam greja förut, hade inte hänt om jag stressat ner lite..
Springer ner till tvättstugan, i ultrarapid, hänger upp massa kläder, springer trapporna upp igen, upp med nyckeln, "vad tusan.. in med dig..", blir arg, muttrar lite, ok, inser att jag tagit fel nyckel, nyckeln till nya lägenheten ser ungefär likadan ut och sitter i samma knippa, ok, knasigt, byter till den riktiga nyckeln, "men vad i helvete, varför funkar det inte nu då", fortsatt frustration som sakta övergår till aggression, stannar upp en halv sekund, tilåter mig att tänka till en halv till,  "men för i helsike.."
Tänker inte skriva mer om den episoden, ni förstår säkert vad felet var.. Maila ert svar till.. HaHa..

Fick en snilleblixt imorse, som såklart gällde LiHtösen och mera jobb. Ringde Tinas pojkvän Lasse som jobbar på Tv4Öst för att kolla om inte de ville komma o filma konserten nästa söndag. Det var lite svårt att göra, men däremot funderade han kring om vi inte kunde komma till deras studio och sjunga nån gång.. =)
Och för att göra en lång historia kort så ska vi eventuellt sjunga i tv nästa fredagmorgon... OJ OJ OJ! Har tagit upp detta med styrelsen, för att se om det kanske bara är jag och mitt positiva tänkande som ser en möjlighet att genomföra det! Vi får se..

Och fixade som sagt med reklam för konserten nästan hela dagen, resulterade bland annt i:
http://www.liu.se/liu-nytt/start?newsitem=10255
Spännande att jag mailade in kort fakta om konserten och hon får det att låta som om vi gjort intervju eller nåt.. Minst sagt spännande och värt att fundera över en halv sekund eller två..

Lämna över ansvar...

Elin, hur många gånger förra terminen sa jag inte till dig att dela ut uppgifterna som pr-posten innebär i LiHtösen? Jo, det var en del gånger, men nu är det så himla knas att jag gör exakt samma greja själv.. Jag vet inte vad det beror på, det är ju mitt eget fel att jag inte tagit hjälp av pr-gruppen som bara väntar på att få nåt o göra (haha, tror jag iaf..)

Idag har jag mailat med folk på LiU för att få ut lite reklam om vår konsert nästa söndag, kanske låter som lite jobb, men det är en del i det hela, och det är inte lätt när man blir slussad fram och tillbaka..
Stackars mig, haha, skoja.. Jag tycker det är skoj samtidigt, har en liten svacka här bara, allt kommer ordna sig. Har fixat ett uppdrag åt pr-gruppen iaf: dela ut flyers på stan och på universitetet. Det var inte jätte svårt att lämna ifrån sig, och speciellt inte efter att jag själv skrivit ihop dem och skrivit ut dem.. ska nog lämna själva klippandet av papprena till dem också =)
Känner igen pappa i mig själv vad gäller det här, han vill helst göra grejerna själv..

Har massa mera kort jag vill visa från tysklandet, den första delen fattas fortfarande, men här kommer några till från sista delen:
image63



Snart helg, skönt, fast jag ska jobba både lördag och söndag.. O sen blir det flyttning på söndag eftermiddag, en massa bärande, tur att man får hjälp lite här och där. Haha, knas, då har jag inte svårt för att be om hjälp inte..

Totalt omöjligt...

...att sammanfatta allt roligt och totalt jätte knasigt som hänt på tysklandsresan. Elize och jag skrattade så mycket att det ledde till magknip och en vädjan om att den andre kanske kunde vara tyst ett tag så man fick vila lite.. =) Vet inte var jag ska börja.. 



Packade mina saker och somna runt kvart i två i torsdags (Lugnt tänkte jag, kan sova på bussen..) för att sedan glatt hoppa upp ur sängen klockan fem.. Bre mackor och stoppa ner passet i min nyinköpta väska. Åkte 201 till resecentrum, tog mig bort till fjärrbussterminalen där bussen med alla skeda udde-, skeda-, slaka-bor väntade. Såg direkt att pappa, som lastade in min redan på ditvägen tunga väska, inte mådde så bra. Kritvit i ansiktet och såg inte så glad ut.. Den tråkiga delen av denna resa är att han inte mådde någorlunda ok förrens på söndagseftermiddagen =( Jättetrist, och jag hade svårt att ha kul första biten av resan i bussen då jag såg hur ont han hade i magen..

Vi fick vänta ganska länge på färjan för att komma över till tyskland, tur att Lisan och jag kunde roa varandra med det (han) som sedan kom att förgylla hela resan lite extra: Christoffer, vår busschaufför!!

Ok, Ok, erkänner att det kanske kan se lite besatt ut, men jag kan dyrt och heligt lova att det iaf inte var jag som var värst =) För er som inte vet så blir jag helt galen på såna härna resor och tar en massa massa kort, så många så att jag under denna resan fick ett smeknamn av den lille killen Joey som var med= papparazzi
Mm, jag kan hålla med lite.. Fick tömma mitt minneskort på Daniels dator på söndagsmorgonen, så jag kunde fortsätta.. Därför blir det nu också bara kort från den senare delen av resan eftersom de andra ligger i hans dator.. Men det kommer.. Finns många roliga där.. =)

Bussresan ner gick iaf jättebra! Alla var laddade (stackars pappa..) och en del gick in på öl och vin redan runt nio-snåret.. Jag avvaktade till minst två eller så =) På kvällen när vi kom fram fick vi schnitzel och sen blev det vin-provning. Goda viner, men jag var jättetrött (hade inte sovit så mycket som jag trodde på bussen.. haha.. gissa anledningen..) och gick och la mig ganska snart..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lördagen åkte vi till "the Westphalian Open-Air Museum", tittade på gamla hus och bara njöt av vädet, stekande varmt! Gick in i en liten liten kyrka och sjöng "Ja må han leva" för Jonas, halvbra akustik.. Åt lunch på området, åt en glass, åkte häst-och-vagn tillbaka till bussen. Pappa hade jätteont i magen så på nästa stopp, vid en staty som hette Hermann (haha) så stannade jag, han, mamma och en kille som nyligen opererat sig (på ett känsligt ställe) nere vid bussen, tog en öl och väntade på att de andra kom tillbaka. Fick erfara hur dåliga tyskar kan vara på engelska.. Vet inte på hur många sätt jag förklarade att jag ville ha vanligt vatten, utan kolsyra.. men han fatta inte..
Åkte sen för att shoppa dricka, alla köpte mycke, jag satsa på fin-dricka =)
Tillbaka till hotellet för att ladda inför kvällen, 50års-festen. Pappa var fortfarande dålig, och hade fått feber, så han fick stanna hemma.. Jäklans skit! Sammanfattning av en jättekul kväll:

¤ Jättefin dukning och hur mycket mat och dricka som helst
¤ Bra musik och full rulle på dansgolvet
¤ Luft-gitarr-tävling (ni förstår att jag var bra nära att vinna va Hanna, Tina och Maria..?!! hahaha)
¤ Många tjejer klädda i svart-vit
¤ En snabb resa hem till hotellet runt halv tre, i minibuss, med stopp för att ta upp en mega-full kille i rese-gänget som låg på trottaren..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sov inte så länge som jag hade önskat.. Gick på mini-promenad med mamma, en lite kryare pappa, Monica och Kjell. Satte oss på en bänk, njöt av solen, prata lite, gick tillbaka och fick sparris-buffe, jättegott! Sen åkte vi till en park där det var massa folk.. Elize och jag la oss och sola på en filt i gröngräset.. Hon såg mig först inte och undra vad det var för ett pucko som.. HaHa, ett skämt som inte går att förklara.. HaHa!!
Christoffer tog oss lugnt hemåt igen, han körde ganska sakta hela vägen om jag ska vara ärlig, men det vågar jag inte påpeka för Elize flera gånger.. =) JaJa, hellre sakta och säkert, håller med till hundra procent =)
Sen åt vi grillbuffé ute i solen, mumsigt! På kvällen blev det whiskey- och cognacs- provning, jag avstod, tittade på de andra som grinade illa men ändå glatt fortsatte att dricka.. Som tur var så hade pappa piggnat till lite mera så han kunde vara med och skåla!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På måndagen, näst sista dagen, åkte vi till en stad som heter Lemgo, fick en guidad tur, och när vi kom fram till ett av stadens torg fick Jonas en överraskning av sin tyska kompis: Han hade fixat så att killen som hade hand om kyrkklockorna spelade svenska sommarsånger för oss! Mysigt, kul grej!

Efter pizza på en rökig restaurang åkte vi vidare till Herforder Bryggeri, där vi fick gå rundvandring och sedan avsluta i deras bar där man fick dricka hur mycket öl man ville, Gott! Jonas som fyllde år fick ett tre liters ölglas serverat, som han sedan skulle dela med alla oss andra..
Vi fick varsitt Herforder-glas med oss därifrån, tog bussen tillbaka till hotellet, sakta med säkert (hahaha)! Fick återigen jättegod mat, proppmätt! Sen blev det avslutningsfest i källaren, vi tittade på en massa kort från lördagskvällen, drack mera öl, blev underhållna av gamla videofilmer, historier och tigerjakten, skoj kväll =) Avslutade med lite dans, sen gick jag o lade mig..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upp tidigt, städade rummet, packade ner det flytande i väskan, åt frukost, konka ner väskorna för trapporna, följde inlastningen i bussen med spänning.. Snacka om överlast! Christoffer fick höja bussen så mycket som det gick, och ändå var det kris för att alla handlat så mycket.. Till slut så åkte vi, tyvärr mådde Elize dåligt (bakfull eller inte förtäljer inte historien.. haha) så hon åkte bil med Olli första biten, och nästan hela resten av resan satt hon på guideplatsen breve Christoffer, för att hon ville se vägen, eller så... =)
Jag kunde iaf ligga på båda våra säten, nice, sov ganska mycket, i slutet kom Elize tillbaka till sin plats, och liva upp stämningen lite, vi tittade på Hundtricket, kom hem till Linköping halv nio, jag sa hejdå till alla, drog mina väskor hemåt, trött men glad =)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Resans miss:    Det blev fel med rummen, så Elize och jag var tvungna att ligga på bäddsoffa hos                                  våra föräldrar
Resans tur:       Det blev fel med rummen, så Elize och jag fick en paus från varandra, min                                            mage hade inte klarat 24 timmar om dygnet med henne... =)




RSS 2.0