Tacotallrik, ??? o så en liten lista...

Åkte ut till Udden imorse, var tvungen att kolla över läget tills pappa o mamma kommer hem inatt, det såg rätt bra ut måste jag säga.. Inte alltför många blommor som hade gett upp.. undrar om det kan ha berott på att det var Hanna som vattna dem i fredags..

Har suttit med Kickis på HUB.. vi hade tänkt att vara produktiva med pluggandet, men det gick bara sisådär.. =)
HaHa, när en kille med stor taco-tallrik gick förbi vårt bord titta vi bara på varandra o gick o köpte oss varsin.. HaHa, bra jobbat!

O angående gårdagens pendling förresten, jag måste villigt erkänna att jag gillade campusbussen..

??????????????

Jo då.. På vägen dit satt jag o småprata med Maria, överlevde.. På vägen hem sa både jag o Kickis åt varandra att hålla tyst.. HaHa, vi somna till båda två, SKÖNT!

I övrigt.. näe.. inget..
Jo.. har bokat utgång med Caroline på lördag, Spontana eller vad? =)

Förmiddagens tyngsta:                    Alla böcker som jag låna på bibblan..
Förmiddagens YES:                           En del kan maila även på arbetstid =)
Eftermiddagens slöaste:                  Kommer ta bilen till jobbet
Eftermiddagens uppgift:                   Rädda Lisa.. HaHaHa!

Vad händer på andra sidan??

Blev lite stressigt i förmiddags.. o då valde jag, väldigt smart, att ta med pantpåsen till ica.. Hade nog gått ganska bra om det inte vore för de två 'äldre damerna' som stod före mig i kön till pantmaskinen.. Alltså, jag förstår att det säkert kommer finnas grejer som jag inte fattar när jag är 79 men..
Hade jag inte haft bråttom så hade jag nog tyckt att det var lite kul när Agda o Elsa försökte klura ut 'hur den-där-högljudda-maskinen funka..???' 'O vad händer egentligen på andra sidan???'
HaHaHa!!

Första dagen i Nkpg avklarad iaf, känns helt ok! Kommer nog bara ha lite svårt med:
¤ att Hanna flyttat dit
¤ att Tina inte är kvar i klassen
¤ att pendla..

men det ordnar sig väl med det.. JÄTTEKUL att åka med campusbussen SJU imorrn bitti..
Gonatt =)

Kräftskiva i Udden - 07

Jag tror att vi ska skaffa en ny tradition minsann:
KRÄFTSKIVA MED BRORSORNA PÅ ALTANEN I UDDEN

Riktigt tur med vädret hade vi, o tur att vi kunde sitta på altanen, vet inte hur vi hade fått plats inomhus.. HaHa!

Dagen börja med att jag hämtade Diggen o vi åkte ut till ÖB för o shoppa lite grejer, o så vidare till tornby o runt runt runt till en massa ställen för att hitta kräfthattar.. visste inte att det kunde vara så svårt.. Sen hade Hanna kommit till stan, o vi åkte ut till udden för o fixa iordning en massa saker.. Vet inte hur jag hade hunnit allt utan dom bästa tjejerna =)

image524

Efter att Hanna klippt mig, tack så massa, så åkte jag in o hämta Andreas, han fick hjälpa till med lite han också, han var rätt bra på o tejpa =)
Sen kom folket, Alec o alla tjejerna o så en massa annat skojigt folk, SKOJ helt enkelt! Lizan kom med ett stort brödberg, bakat en massa jättegoda baguetter, o så pajer, tack så massa bästa =)

image525
image526


Andy färglägger pissmy.. eller nej kräftor menar jag.. =)

PÅ MED HATTAR O HAKLAPPAR SÅ KÖR VI..


image532



O NÄR KRÄFTORNA ÄR SLUT FÅR MAN TA AV SIG HATTARNA O PARTA VIDARE..

image538

image543

Tre galna brudar, HaHaHa!





Tack Anette =)


Skivans tack: Till Diggen o Figgan o Lizan, ni är bäst!
Skivans snyggaste: Haklapparna

Skivans godaste: Lizans bröd, o svenska kräftor
Skivans tappraste: Jag, Andreas, Anette o Andreas C

Öland.. o sen var det Liseberg..

Kan nån vara gullig o påminna mig om att ta det liiiite lugnt nästa sommar.. Just nu känns det som att jag nästan bor i bilen.. Har haft himlans skoj iofs.. =)

Jag o Lizan åkte till Öland i torsdags, dags att låna Cattis stuga igen!!

image499

Vi hade roliga dagar, mycket sol, men också mycket moln.. så fredag o lördag fick man tvinga på sig bikinin, o sen hitta en fin sanddyna, o sen ligga alldeles still så blåsten inte gjorde att man frös halvt ihjäl sig.. men annars så..

Läste världens roligaste bok på stranden.. HaHaHa.. var tvungen att hålla mig lite lugn, men det var svårt..
Har ni läst nån bok som får er att skratta högt? Jag skakade av skratt.. Vred mig av skratt.. Lizan undra vad det var för fel på mig.. ända tills jag läste högt o hon med tjöt av skratt.. Den boken är våran humor.. Blir att se filmen o hoppas på det bästa!

                    

På torsdagskvällen när vi kom fram var Carro o syrran Sofie där, de hade fixat taco o så spela vi spel.. Vi satsa på lagspel den här gången, allt för att undvika att Carro skulle stå som ensam vinnare igen, HaHa, o vem såg till att hon hamna i samma lag som henne om inte jag.. (eller var det inte du Carro, som valde mig har jag för mig.. ) Kunde inte tänkt smartare, för hon o jag vann Taboo, skojig kväll! Hade iofs inte väntat mig nåt annat, när tre av fem är A-barn kan de inte bli annat än bra =)

Systrarna åkte hem på fredagen, de var lite känsliga för blåsten på stranden.. HaHa..
Jag o Lizan låg tappert kvar någ timmar till, fick nog lite färg iaf..

På Öland finns det vildkaniner, o vi blev rätt bra kompisar med en av dom.. En liten en kom tillbaka flera gånger, han/hon var inte ett dugg rädd, så man kunde ligga o kräla breve han, eller hon, eller..
Lizan har bästa kortet där jag sakta men säkert, liggandes raklång på gräset, närmar mig ninisen.. HaHa.. Hon försökte lite hon med, funka sådär.. =)

image506


Vi hade jättesköna dagar, fikade mera än en gång med Cattis morfar, kändes som vi åt hela tiden!! På söndagsförmiddagen tog vi en tur till 'Paradiset', härligt att vakna med den utsikten!

             
                                                                                     Tur att kossorna höll sig på
                                                                   avstånd.. HaHa!


Resans kommentar:            'Han ser att vi är släkt!'
Resans tack:                         Cattis & morfar
Resans bok:                          'Underbar och älskad av alla' (HaHa, klart jag berättar vilken det var..)
Resans smuttare:                 Lizan ..nästa gång fixar vi små till dig =)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var det dags att åka till Liseberg, förra året var jag o brorsorna där, o den här gången tog vi med oss lite extra bagage i bilen =)

image510

Hade jätteskoj! Fast det märktes att parken är inne i offseason-läge.. dåliga öppettider, o en del karuseller var stängda.. men men.. positivt tänkande: Vi hade iallafall tur med vädret =)

Kul att vi fick med oss Andreas i Kanonen, HaHa, jag satt breve honom, o det var kul.. HaHa.. Tror han tyckte det var skoj, han följde ju med en gång till sen..

       Oj, va hon klär i lila =)   (Glömde mina brillor hemma,
                                          hitta ett par andra..HaHa, men så                                              
                                          körde jag himla bra sen också..)
Nej men Hej, ska ni med också? =)     
       'Så här glad blir jag av att åka Kanonen'  =)
Eller vänta nu.. 'Så här mycket skakar jag efter Kanonen..'  =)     
        Balder en gång till =)
 Liten, mindre, minst..       
       'Jag tänker inte äta med händerna!
                                          Fatta vad mycket skit man har på dom nu!'
Lill-killen =)       
       Glass! Men den kan man äta när man står i kö till Balder.. =)


image521

Var så himla trött i bilen hem.. tre små snarkande grisar i baksätet.. Hmm.. De var vakna ett tag o lekte lite lekar men sen orka inte de små liven längre.. =)
Tur att Andreas kunde hålla sig vaken, för annars hade nog jag också däckat.. Tack!

Precis när vi svängt av från motorvägen får vi varningsmeddelande i radion om en bilolycka på E4:an, mellan Mantorp o Linköping.. En långtradarchaffis som tyckte det var en bra idé att byta körriktning på motorvägen, en bil i norrgående riktning som körde rakt in i den.. man känner sig rätt liten..

När jag låst bilen o gick på vägen hem kom en liten igelkott på trottoaren, lite söt.. men vad gör den om inte börjar fräsa som ett helsike åt mig.. Tack, men Nej tack, jag föredrar kaniner.. Haha =)

Väl hemma o i sängen somnade jag innan jag hann släcka lampan..

50... o så lite Halmstad =)

Sent omsider.. jobbigt med semester ibland, man är tvungen att ligga på stranden o då hinner man inte få in roliga kort här.. men nu så.. =)

I lördags var det fest för mamma, jag o brorsorna var hjälpredor från fredagen till söndagen, även om jag inte var den mest aktiva under dag 3..

Dag 1, fredag:
Åker med pappa till ekholmen, hämtar ljudanläggning som jag, Elin o Erik ska använda på festen, o så vidare till gyllen för att hämta smörgåstårta, o så hämta mamma, o så kolla upp läget i märkesbacken på valla (var tvungen att ta mitt ansvar i LiHtösen innan jag kunde släppa taget inför helgen..) o så ut till udden.. Redan där var jag helt slut.. HaHa!
Tältet uppslaget i trädgården, fin fint!
Kompisar till mamma o pappa var med o fixa dukar o andra grejer som gick att förbereda..



Jag o Elin checkade av ljudet, med hjälp av Johan som kan sånt där..
Snacka lite skit med brorsorna (jag är nog rätt bra på att ge dom råd tror jag.. HaHa) innan det var dags att sova o ladda lite..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dag 2, lördag:

image458

HaHa, lite senare hade hela familjen i baren fixat till sig lite.. =)

Stress Stress Stress.. Kopiera sånghäften på jobbet, handla sista grejerna som mamma glömt, hämta Elin o Erik o sen.. Hmm.. Ok, förmiddagen OCH eftermiddagen var rätt mycket att göra, men vi kan hoppa fram till det väsentliga..
Diggen hann fixa mammas makeup, Jenny hennes hår, o jag hann byta om =)


Kolla in outfiten... MOI som fixat =)


Hela kvällen var jättekul, sången gick rätt bra, fast det var som vanligt jobbigare att sjunga för en massa folk jag känner, o att jag dessutom inte fick i mig så mycket mat innan var inte kvällens mest lyckade, men men... Sammanlagt så blev det 1, 2, 3, 4... massa kort tagna med min kamera.. Ska visa en del..



Jenny var snäll o locka till mitt hår också! O så måste jag säga, Mina bröder var så snygga!! =)



Tatuerade farmorar o alkoholhaltig MER-dricka är inne nu, o ganska metal =)



Lite mindre metal att plocka spottade grodor när lekarna var slut =)





Det blev mörkt ute, myggen kom fram, o folk hade trevligare o trevligare, både i baren o på dansgolvet..

image473



Spännande, men himla jobbigt att mitt hår ändrar form efter väder, HaHa!
Hade behövt Jenny någon gång där runt 01.00 =)

Strax innan 04.00 blev det korv.. för de som var vakna så dags.. Hmm.. Jag missa
'Hurra Hurra Hurra Hurra' också..


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag 3, söndag, mammas födelsedag:

Dimma.. Dimma..
HaHa, skoja, både jag o brorsorna var pigga.. lagom iaf.. Ok jag erkänner, inte jag.. var inte pigg..

image477

Vi var o åt på Sörgården, o innan vi gick därifrån fick mamma en av sina födelsedagspresenter, cykel, himlans fin, om jag inte hade världens bästa cykel själv så hade jag blivit avis..



Mamma fick många fina presenter under helgen, o en massa blommor..!



Vi hann med fika på altan, städning o att kika på en himla massa kort innan jag o Andreas tog mammas bil till stan, o sen lagom när vi kom in till stan kom jag på att mina nycklar hängde kvar i udden, så det var bara att vända igen.. (Tack Andreas) Sen åkte vi vidare hem till Elin o lämna keyboard o noter o grejer (Tack Andreas) o sen sist hem till Erik o lämna gitarr (Tack Andreas)..

Sen var jag trött.. men Vääldigt nöjd med helgen! Orkade inte ens packa inför Halmstad.. det kunde jag ju göra på måndagsmorgonen för hundan.. skulle ju bara åka senast halv åtta.. =)


Helgens roligaste present: Radioankan
Helgens roligaste kommentar: 'Sänkt hyra...' =)
Helgens barhängare: Jag.. HaHa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så blev det måndag, dags att åka till Halmstad med tre goa tjejer, så skoj!
Det är visst de här tre jag ska semestra med, vi har såån tur med vädret! Fick en helt underbar måndagseftermiddag o tisdag, med solande o badande på Tylösands strand o på Östra stranden, brände mig.. tusan.. visste inte att man kunde göra det så här års =)

image487


Tinas moster var snäll o låna ut sin lilla stuga, perfekt! Frukost ute på altanen!

- 'Tina... Jag hitta sockerkaka i skåpet.. Den blir torr tills din moster kommer hit igen...'

- 'Jag fick ta den! Gott!'

- 'Nämen va nu? Vad pinsamt.. Jag fick ta den... ju...'

Vi var duktiga på att laga mat, Hanna fick vara kock, bjöd på sina specialar-recept.. Hon varna lite känsliga mig om att det skulle bli starkt, men jag fick både krydda o peppra innan jag åt sen.. HaHa, så kan de gå.. Hon är grym på att laga mat iaf, måste försöka få lite inspiration av henne!



Hmm.. här ser det ut som att jag o Tina inte hjälpte till speciellt mycket.. men visst gjorde vi det..

Eller hur Tina?? =)

Efter städning av stugan åkte vi i regnet till V-mo, stannade i Smålandsstenar o åt pizza först, såå hungriga, sen vidare till Jönköping, o sista biten till Linköping fick jag åka själv, i spöregnet..
Hann vara hemma en kvart, sen hem till Maddis på andra sidan ån, åt mat med henne, Caroline o Sandra, lika kul som förra gången! Vi är rätt smarta ihop vi fyra =)

Imorrn åker jag o Lizan till Öland, hälsa på Cattis! Carro o Sofie är där också, kul att träffas! Tar med mig spelen så vi kan vinna över Carro den här gången.. Nån himla ordning måste det bli, HaHa! Har hört ett rykte om att det är fixat ost-o-vin-kväll tills vi kommer dit, danke.. =)


Jag är tillbaka på söndag, då ordnar sig allt =)

Nu äre fest!

Imorron jävlar är det fest!!

image449


Negativt... OCH positivt...

Det spöregnar ute, resulterar i att det inte kommer bli nån utomhusbio för mig idag.. RIKTIGT jättetrist eftersom det var många kompisar som skulle dit som hade vart skoj att träffa..
MEN
idag är det iaf inga hundar som dör i kokheta bilar!!

                                                               

Det finns idioter, o så finns det idioter...

Jobbade eftermiddag idag, var riktigt segt.. Inte en kotte som ville handla när det är så fint väder.. men.. framåt halv fem sådär dök de upp, den ena mer idiot än den andra.. Jag gick på rast, bestämde mig för att lapa lite sol o äta en macka ute på altanen..

Petter: 'Undrar om den där hunden som man kan höra skälla sitter i en bil eller om det kommer utifrån?
              Det är rätt varmt idag.."


Vi tittar ut över parkeringen, men kan inte se nån hund i en bil.. Båda antar att hunden sitter precis vid ingången som vi inte ser, för vem skulle vara så dum så man lämnar en hund i bilen när det är så varmt?? Jag äter upp min macka, o femton minuter senare, innan jag går ner igen tittar jag ut över parkerigen igen, eftersom hunden fortfarande skäller..
O vad får jag se..  En liten vovve som sticker ut nosen i springan som matte/husse varit gullig o vevat ner.. Jag blir helt fly förbannad o springer ner, in i förbutiken, tar med ett glas med vatten, blöter ner lite papper, o så löper jag ut på parkeringen..
Står där ute, med armen inne i bilen (fick precis plats men det var inte långt ifrån att jag fastna) o lille valpen som flåsar som bara den försöker få i sig vattnet som jag kramar ur..
Det kommer fram lite folk som också sett/hört den lille vovven skälla, o flera av dem vill ringa polisen eller slå in rutan, men eftersom vovven fortfarande satt upp så avvaktade vi, jag med armen inne i värmen..
Efter ca tio minuter, precis när en kille tar upp sin mobil kommer en tjej lunkande med en matkasse..

Tjej: 'Vad håller ni på med?'

Vi står o tjaffsar ett tag, medans hon öppnar dörren o vovven slänger sig ut o lägger sig på backen.. När jag sa att hunden skällt ett bra tag innan jag kom ut med vatten fick jag ett hånflin rakt upp i ansiktet..

Tjej: 'Det är en valp, hon skäller så fort jag går, det är inget o göra nåt åt..!
         O hon har bara vart själv i fem minuter, högst!'

OK???!!! Jag talar om för henne att hon nog ska vara väldigt glad för att hennes lilla valp skällde just idag, för annars hade hon säkerligen inte suttit upp när hon kom utlunkandes..
Jag var så jäkla arg!!! O människan intar värsta försvarspositionen.. kan inte förstå varför jag stått med armen innanför hennes ruta så länge.. ????!!!! Snacka om att inte fatta att man gjort nåt fel..
IDIOT!

Elin fick ringa polisen en liten stund senare, flera kunder som kommit in som sett tre hundar i olika bilar.. Vad tänker folk med??? Bind dom utanför affären, hur svårt kan de va??

Saknade Wilson som bara den när allt var som mest kaos =(
Tur att han kommer hit  på torsdag!!



http://www.vovva.se/varmt_i_bil.html

Vin, spel o försvunna löpardojjor..

Har fått förfrågan kring när skolkatalogsinlägget kommer.. men TUSAN, ja är för snäll!!
O dessutom vet jag att jag skulle få en massa skit tillbaka.. mm.. kanske mest pga av det sistnämnda som jag avvaktar lite till.. :P

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I torsdags blev jag hämtad av Tinta, vi tog bilen ut till deras land, Patricia var med i bilen också, o Frida o Adam väntade på landet med maten nästintill klar på grillen! Jättegott! Jag hade packat ner alla mina spel, så det var spel o vin som gällde hela kvällen.. mycke vin..

image436

Det blev verkligen en hellyckad kväll, alla på topp-humör =)
Patricia är ju en riktig teaterapa, skrattar så jag gråter, HaHa!



                   

Vaknade runt halv tolv dagen efter, pigg som en mört, javisst, HaHa! Jag o Tinta gick på promenad bland alla myggen, de var för sjutton ÖVERALLT..
o sen åt vi riktig lyxfrukost a la 'Säg vad du vill ha så får du det'.. =)

Å vad jag älskar frukost!  Bästa måltiden på hela dygnet!

Vi var allihopa rätt lama av kvällen, så förutom att snacka skit o äta mat så orkade vi bara spela en omgång kubb, det är ju så himla jobbigt att ställa upp planen menar ja.. HaHa!
Jag o Patricia spela skiten ur dom andra, så kan det gå.. =)

Hann bara hem, in i duschen o ut ur duschen, så skulle jag möta brorsorna o cykla till morbror för grill- och vinkväll, trevligt som attan! Buskusinen nummer ett =)

         

Det var väldigt kul att åka dit o hälsa på ihop med andreas o alec, kul cykeltur hem sen också =)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag jobbat hela helgen, riktigt seg.. Igår kväll var jag hemma hos Emma, Tony o Moa, åt taco, gick promenad o kolla på film, skoj!

Funderade på att ge mig ut o springa imorrn bitti, men.. hittar inte mina löpardojjor, o det är SANT! Jag lovar alltså! Nån som sett dom, i såna fall vill jag gärna ha tillbaka dom, NU!

Imorrn börjar min operation 'aktiv'..
Lovar att återkomma med vad detta innebär o kommer innebära.. =)

RSS 2.0